MARIDATGE I TAST DE VINS I PERNIL D’AGLÀ 100%

El proper 12 de desembre, et convidem a una nova activitat especialment indicada per les festes nadalenques: maridatge i degustació de vins i pernil d’aglà 100% a TANNAT. Véns?

El dia 12 de desembre a les 19:30hs, podràs aprendre tots els aspectes gastronòmics essencials del pernil, a més de gaudir d’un maridatge i degustació de vins en una sessió exclusiva a càrrec de professionals de la gastronomia i l’enologia.

La sessió inclou la degustació de:

1/Pernil 100% d’aglà, amb explicacions sobre tall, tast i tipus per part d’especialistes de la marca “Señorío de Montaneda”.
2/ 4 Vins i/o caves: Fino Gutierrez Colosia (Jeréz), L’abrunet blanc (D.O. Terra Alta) ecològic, Cava Descregut Brut nature reserva ecològic i l’Abrunet negre (D.O. Terra Alta) ecològic.

L’assistència té un cost per persona de 25€. Per la inscripció, és obligatori realitzar el pagament abans de l’activitat mitjançant transferència al número de compte indicat a continuació:
Banc Sabadell ES17 0081 0332 7400 0138 4944
Un cop realitzat el pagament, envieu-nos el justificant a tannatbarcelona@gmail.com. Les places són limitades! T’esperem!